buitenspeelkaarten

Samen ontdekken met BuitenSpeelkaarten

Steeds minder kinderen spelen buiten, dat is een feit. Ze blijven vaker binnen om te gamen of tv te kijken. Maar wat is er leuker dan erop uit gaan, de bossen of het park in, lekker vies worden, hutten bouwen, slootje springen, zelf spelletjes verzinnen en ze een gekke naam geven. Little Vagabond heeft BuitenSpeelkaarten ontworpen om daarmee kinderen te stimuleren naar buiten te gaan, te ontdekken, op avontuur te gaan, hun creativiteit en fantasie te prikkelen, met vriendjes of vriendinnetjes, of samen met hun ouders.

 

Wat zijn BuitenSpeelkaarten?

Met hulp van de BuitenSpeelkaarten geef je kinderen de mogelijkheid om op ontdekkingstocht te gaan in de natuur en daarbij hun creativiteit en fantasie te gebruiken. Ouders kunnen met hun kinderen op pad, de bossen in om op zoek te gaan naar dieren en insecten, een schat begraven en vervolgens een eigen schatkaart maken of een fantasiedier knutselen van materialen uit de natuur. De kaarten zijn bedoeld voor kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 7 jaar.

Waar kan ik de BuitenSpeelkaarten mee naar toe nemen?

Met de BuitenSpeelkaarten kan je lekker samen de natuur in. Wil je tips voor prachtige natuurgebieden en buitenspeellocaties waar je de kaarten mee naar toe kan nemen en gebruiken? Check de eropuit pagina voor de leukste tips.

Wat zit er in een setje BuitenSpeelkaarten?

In totaal gaat het om acht BuitenSpeelkaarten waarvan zes kaarten een opdracht bevatten. De BuitenSpeelkaarten kunnen verstuurd worden als een ansichtkaart, bijvoorbeeld naar opa of oma om te laten zien wat voor moois je kindje geknutseld heeft, of om de schatkaart naar vriendjes of vriendinnetjes te sturen, zodat zij op zoek kunnen gaan naar de zelf begraven schat.

© 2020 by Little Vagabond.