1/2

geboortekaartjes

Naast alle zelfontworpen producten in de webshop kan ik ook iets voor je betekenen wanneer er een kleintje op komst is. Ik ontwerp geboortekaartjes op maat. We kunnen samen sparren en brainstormen over een mooi kaartje voor jouw baby of misschien heb je zelf al ideeën en kan ik het tot een mooi ontwerp maken. Wil jij een uniek geboortekaartje door mij laten ontwerpen of heb je een vraag hierover stuur dan een mailtje naar info@littlevagabond.nl

Ben je een beetje last-minute met het uitzoeken van je geboortekaartje of wil je het gewoon lekker makkelijk houden? Binnenkort zullen er ook standaard ontwerpen verkrijgbaar zijn in de webshop!


 

Geboortekaartje op maat? Zo gaan we te werk:


Wanneer we alles uitgebreid besproken hebben (ontwerp, aantal kaartjes, papiersoort, formaat, gevouwen of enkele kaart, enveloppen etc.) start ik met het maken van een offerte. Wanneer de offerte door jullie akkoord wordt gegeven vraag ik een aanbetaling van 25%. Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwerp en stuur ik binnen 2 tot uiterlijk 4 weken de eerste digitale proef. Daarna volgen de eventuele correctierondes, tot het kaartje perfect is en dan kan de gratis proefdruk worden gemaakt. Is de proefdruk naar wens dan kunnen we het kaartje naar de drukker sturen, de kaartjes zullen dan binnen 3 werkdagen gedrukt en verzonden worden.

 

Het logo en de website van Little Vagabond zullen heel klein en subtiel worden vermeld op het kaartje. Het ontwerp of foto’s van het ontwerp mag ik gebruiken voor mijn eigen promotionele doeleinden zoals bijvoorbeeld website en social media, wij gaan vertrouwelijk om met persoonlijke gegevens die vermeld staan op het kaartje en deze zullen daarom worden aangepast.


 

Kosten


Een op maat gemaakt geboortekaartje is al mogelijk vanaf 175,-. Dit is exclusief de kosten voor het drukwerk en enveloppen, deze zijn namelijk afhankelijk van jullie persoonlijke wensen zoals het aantal kaartjes, keuze van het papiersoort etc. De prijs is inclusief een gratis proefdruk en een onbeperkt aantal correctierondes, we gaan net zo lang door tot het kaartje helemaal naar jullie wens is.


 

 

Aanvraag


Via onderstaand formulier kun je een aanvraag doen voor een geboortekaartje op maat. Binnen enkele werkdagen zal ik op de aanvraag reageren. Wil je liever direct een mail sturen? Dat kan naar info@littlevagabond.nl

Aanvraag geboortekaartje op maat
Weten jullie het geslacht al van jullie kindje?

© 2020 by Little Vagabond.