kinderfeestje-jarig-buitenspelen-ontdekk

bijna jarig?

Vier je feestje in de natuur!

Met z’n alle naar buiten op avontuur tijdens jouw feestje! Voor kinderen in de leeftijd 4 t/m 7 jaar zijn de Little Vagabond BuitenSpeelkaarten ook heel goed toepasbaar op een kinderfeestje. Ze worden aangeboden in de vorm van een kinderfeest pakket; een compleet pakket met leuke extra’s die je kan gebruiken als je op pad gaat met de BuitenSpeelkaarten. Als kleine boswachtertjes gaan jullie eropuit, op zoek naar dieren en getsiederrie dingen en er wordt geknutseld en gekliederd met modder. Niets is zo leuk als ontdekken en buitenspelen!

 

Pakketjes voor verschillende leeftijden

Er zijn kinderfeest pakketjes voor twee verschillende leeftijdscategorieën, een pakketje voor 4-5 jaar en een pakketje voor 6-7 jaar. Het verschil tussen die twee is minimaal. Omdat knutselen en tekenen leuk blijft voor zowel een 4-jarige als een 7-jarige, zit er in beide pakketten een knutsel BuitenSpeelkaart. 

 

Dan is er voor beide leeftijden nog een BuitenSpeelkaart waarmee je op zoek mag naar "Getsiederrie dingen" zoals dierenpoep, iets kleverigs, iets wat stinkt, getsiederrie beestjes etc. Ik kan me nog herinneren dat ik als kind alles leuk vond wat smerig was, hoe viezer hoe beter! :)


De 4-5 jarige mogen met modder gaan tekenen op een BuitenSpeelkaart, ze krijgen daarvoor een schepje en een emmertje in hun pakketje om modder te maken en daarbij een stickervel waarmee ze de moddertekening kunnen versieren.

 

De 6-7 jarige mogen dieren gaan spotten en afvinken op een BuitenSpeelkaart, ze krijgen daarvoor een loeppotje en een verrekijker in hun pakketje.

Optioneel knutselpakketje
Optioneel is het knutselpakket met daarin alle benodigdheden om het kinderfeestje helemaal compleet te maken, deze bestaat uit: pritt stift, schaar, washi tape, waskrijtjes en een tafelkleed.

Voor de precieze inhoud van het kinderfeest pakket klik je op onderstaande links.

Wil je tips voor prachtige natuurgebieden en buitenspeellocaties waar je het kinderfeest pakket mee naar toe kan nemen en gebruiken? Check de eropuit pagina voor de leukste tips.

Heb je nog vragen over het kinderfeest pakket? Mail ze dan gerust naar info@littlevagabond.nl