printables

Kleur en win!

Ik heb voor de kleintjes een mooie kleurplaat ontworpen! Download de gratis kleurplaat en laat 'm door jouw kindje inkleuren. Deel een selfie met de kleurplaat op de Facebook- of Instagrampagina van Little Vagabond met #littlevagabond_013, de voornaam en leeftijd van jouw kindje en maak kans op een set BuitenSpeelkaarten! Je kan meedoen t/m 10 april. De winnaar wordt in het paasweekend bekend gemaakt. 

Veel kleurplezier!

1000 uur buiten challenge

Een mooi en inspirerend initiatief; de Facebook groep 1000uurbuiten2020 opgericht door blogger Eveline Clignett van Everyday Mommyday. Bedoeld om elkaar te motiveren om in een jaar, 1000 uur buiten door te brengen.

 

Daarop aansluitend heb ik voor jou deze printable ontworpen die je gratis kan downloaden en dus thuis uit kan printen. In het schema mag je voor elk uur dat je buiten bent geweest een vakje inkleuren en als extraatje nog een leuke kleurplaat.

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe printables? Volg Little Vagabond op Instagram en Facebook. En deel ook vooral je ingekleurde kleurplaat en de status van je challenge!

 

Veel buitenspeel plezier!

Little Vagabond 1000 uur Buiten schema

© 2020 by Little Vagabond.